JA Masthead

Probleme pornire - z16xep - astra g

acum 4 ani 2 luni #8012 by sirady
Salut, 

Intampin o problema ciudata : vineri am plecat din bucuresti catre busteni , am alimentat la o benzinarie Mol, am facut cateva opriri pe drum si am ajuns la destinatie ok. Dupa ce am parcat, am vrut sa mut masina , n-a luat-o din prima ci a 4-a oara cu o cheie mai lunga ....am mutat-o si de arunci nu mai porneste ... Se aude ca invarte dar nu o ia... 
Am incercat de cateva ori ieri (cheie scurta, cheie lunga etc), nu mi s-a aprins nici un martor , parca e inecata . 
Azi am incercat de 3 ori , la fel , n-a luat-o si mi-a ramas check engine aprins . 
Mentionez ca bateria e noua, benzina am aproape jumate de rezervor , bujiile + bobina de inductie au fost schimbate acum 2 ani , filtrele si uleiul schimbate acum 3 luni. 

Nu circul cu masina zilnic, ci de cateva ori pe saptamana ... E din 2008, are 60k km si acum vreo 2 ani s-a curatat EGR dupa ce facea figuri: nu tragea bine . 
Niciodata n-am mai avut probleme la pornire . 

Ceva idei ? De la ce ar putea fi ? 

Merci anticipat! 
Andrei 

Please Intrare or Crează un cont to join the conversation.

acum 4 ani 2 luni #8015 by beu
filtrul de benzina sau pompa de benzina.

Please Intrare or Crează un cont to join the conversation.

acum 4 ani 2 luni #8016 by sirady
Pompa de benzina e buna , dar nu primeste 12v ... Am scos releul si am pus-o pe direct , aduce benzina la motor dar nu o ia la cheie.
Erori pe tester nu apar .

Please Intrare or Crează un cont to join the conversation.

acum 4 ani 2 luni #8017 by sirady
ECU l-a verificat Mihai si am inteles k e ok .
Nu stiu de la ce ar putea fi ...

Please Intrare or Crează un cont to join the conversation.

Time to create page: 0.091 seconds
Motorizat de Kunena Forum