Iniţiativa Opel GPL: Reduce costurile de combustibil cu 40 la sută.

Deoarece preţurile combustibilului rămâne în fluctuaţie iar societatea începe să conştiemtizeze nevoia de ecologizare, Opel oferă alternative ecologice, atractiv de utilizare, prin modelele sale cu GPL

  • Gamă largă de modele GPL ecoFLEX cu emisii reduse de CO2.
  • Corsa GPL ecoFLEX poate fi comandat acum, patru modele vor urma.
  • Funcţia de combustibil dublă extinde distanţă de operare
  • Franco fabrica GPL asigură calitatea de top a Opel şi garanţie completă

  • Gamă largă de modele GPL ecoFLEX cu emisii reduse de CO2.
  • Corsa GPL ecoFLEX poate fi comandat acum, patru modele vor urma.
  • Funcţia de combustibil dublă extinde distanţă de operare
  • Franco fabrica GPL asigură calitatea de top a Opel şi garanţie completă

 

Deoarece preţurile combustibilului rămâne în fluctuaţie iar societatea începe să conştiemtizeze nevoia de ecologizare, Opel oferă alternative ecologice, atractiv de utilizare, prin modelele sale cu GPL. Opel lansează noua sa iniţiativă, cu Corsa GPL ecoFLEX, care este deja disponibilă pentru comandă. Variantele GPL (Gaz Petrolier Lichefiat) pentru Meriva, Astra, Zafira Tourer şi Insignia vor urma treptat.

Cu aceste modele certificate Euro 5 recent dezvoltate, Opel oferă un sistem complet GPL de tip franco fabrică, astfel asigurându-se că acestea sunt livrate la standarde de calitate înalte şi vin cu garanţie completă din partea producătorului.

Indiferent de kilometri parcurşi anual şi profilul de utilizare, costurile cu combustibilul poate fi redus cu aproximativ 40 la suta, cu ajutorul GPL. Totul se adaugă pe partea de mediu: emisiile de CO2 în modul GP sunt de până la 15 la sută mai mici decât în modul de utilizare pe benzină.

Noul Corsa ecoFLEX 1.2 GPL ofera 61 kW/83 CP in modul pe GPL (şi 63 kW/85 CP în funcţiune pe benzină). Model cu trei uşi produce doar 110 g / km CO2, versiunea cu cinci uşi emite doar 115 grame. Cele patru modelele GPL ecoFLEX ce vor urma sunt bazate pe motorul de 1.4 litri turbo pe benzina.

Motorul cu combustibil dual extinde autonomia

Toate modelele cu GPL ecoFLEX ale Opel respectă standardul de emisii Euro 5 atât în modul GPL cât şi în funcţionarea pe benzină - care să permită o autonomie de operare în mod semnificativ mai mare. Asta înseamnă o autonomie de funcţionare între 1,100 km şi 1,500 km este posibil având rezervoarele de benzina şi GPL complet pline. Nivelul de umplere a rezervorului de GPL este afişat pe o scară cu cinci trepte. Precum comenzile de funcţionare, este vizibil cu uşurinţă şi instalate în poziţii uşor de ajuns de către conducătorul auto. Comutarea din modul GPL la benzină şi vice-versa, se întâmplă în mod automat sau manual prin intermediul butoanelor presetate.

Motoarele moderne cu GPL utilizează toate avantajele injecţiei cu combustibil selectiv per cilindru. În scopul de a maximiza potenţialul de performanţă care rezultă, supapele de admisie şi evacuare, au fost special călite la modele Opel cu GPL. Inginerii Opel contracarând astfel, un grad mai mare de uzură în timpul funcţionării cu GPL, astfel încât aditivii suplimentari ce compensa pentru gradele de lubrifiere mai mici ale combustibil alternativ nu mai fie necesari. Intervale de service speciale de asemenea nu mai sunt necesare.

Sistemele Opel cu GPL sunt supuse unor proceduri de testare standard şi inspecţii care exclud orice risc de incendiu. În plus, testele de coliziune efectuate îndeplinesc criteriile stricte ale companiei. Sistemul Opel GPL este instalat în parţi complet protejate de coliziune ale maşinii, şi a fost integrat în structura optimă de siguranţă a vehiculului.

Franco fabrica GPL asigură calitatea de top a Opel şi garanţie completă

Opel Vehicule speciale (OSV), filiala Opel care este specializată în ediţii speciale şi modificări de vehicule, este de asemenea, responsabil pentru noile variante de GPL. Clienţii care primesc masina lor GPL, cu tehnologie de înaltă calitate, moderne, ele sunt utilizate de la franco fabrica Opel.

Sursa: www.opel.com

DISCUTĂ PE FORUM